PedersenConsulting © 2011 

 

Sommerhus udlejes

 

Ny hjemmeside for vores sommerhus, som udlejes privat.

 

 

 

• Kalender og priser.. »

 

 

 

Lyst og velindrettet sommerhus i skønne familievenlige omgivelser.

 

Her kan familien slappe af og nyde hinanden uanset årstiden og vejret.

 

Et lyst og venligt hus fra 1997/2001 på 73 kvm med 6 sovepladser. Huset anvendes først og fremmest som privat sommerhus og er derfor indrettet med god smag og høj komfort. Derfor er der opvaskemaskine, vaskemaskine, fladskærms-TV, DVD, stereo anlæg m. CD, gratis trådløst internet, gratis brænde og cykler mm.

 

Der er en stor overdækket terasse, hvor man gerne tænder op i Weber grillen og hygger sig. Der er bålplads i haven så man kan lave snobrød med ungerne. Børnene kan muntre sig på den store trambolin, eller cykle rundt i det lukkede område.

Området er ideelt for familien, der vil slappe af og nyde hinanden. Et smukt område for lange trave-/cykelture. Kort afstand til nogle af de smukkeste naturområder og kun 20 min. køretid til Ebeltoft med meget fine indkøbsmuligheder. Desuden har byen Glasmuseum og Fregatten Jylland mm. En meget fin badestrand findes ved byen Strands - 10 min. kørsel fra huset. Der er børnevenlig badestrand ca. 2 km fra huset. Ved Fuglsø (ca. 7,5 km) findes en golfbane.
 

 

  

 

 

 

 

 

 

• Lystfiskeri - læs mere.. »

 

Området er kendt for nogle rigtigt gode fiskepladser. Her får du tips til pladser, grej og tidspunkter.